web analytics

Infidelity Statistics Uk

Translator: Albana TelhaiReviewer: Fex Thaqi Pse tradhëtojmë? Dhe pse njerëzit e lumtur tradhëtojnë? Dhe kur themi “pabesi�,çfarë nënkuptojmë saktësisht? Nënkupton një bashkim, histori dashurie,seks me pagesë, një dhomë chati, një masazh me fund të lumtur? Pse mendojmë se burrat mashtrojnë ngamërzija dhe frika e intimitetit, por gratë mashtrojnë nga vetmiadhe etja për intimitet?

Dhe a përbën një aferë gjithmonëfundin e një marrëdhënie? Përgjatë 10 viteve të fundit,kam udhëtuar nëpër botë dhe kam punuar gjerësishtme qindra çifte të cilët kanë qënëshpartalluar nga tradhëtia. Është një akt i thjeshtë shkelje i cili mund t’i vjedhënjë çifti marrëdhënien e tyre, lumturinë dhe thelbine identitetit të tyre: një aferë. E megjithatë, ky akt ekstremishti zakonshëm është kaq pak i kuptuar.

Pra, ky diskutim është për cilindoqë ka dashuruar ndonjeherë. Tradhtia bashkëshortore ka ekzistuarqë kur u shpik martesa, po kështu dhe tabuja, kundër saj. Në fakt, tradhëtia ka një këmbëngulje qëmartesa mund vetëm ta ketë zili, aq e vërtetë është kjo saqë,kjo është urdhëresa e vetme që përsëritet dy herë në Bibël një herë për kryerjen dhe herën tjetërvetëm për të menduarit. (Të qeshura)

Pra, si mund ta pajtojmë atë qëndalohet universalisht, dhe po universalisht praktikohet? Përgjatë historisë, burrat praktikishtkishin licensë për të tradhetuar me pasoja minimale, dhe të mbështetur nga një mori teorishbiologjike dhe evolucionare që justifikonin nevojën e tyrepër të bredhur, kështu që standardi i dyfishtë është aqi vjetër sa dhe vetë adulteria. Por kush e di se çfarë ndodh në të vërtetëatje nën ҫarҫafë, apo jo?

Sepse kur vjen fjala te seksi, presioni për burratështë që të mburren dhe ta egzagjerojnë, por presioni për gratë është ta fshehin,minimizojnë dhe mohojnë, ҫka nuk është e habitshme kur kujton seka ende nëntë shtete ku gratë mund të vritenpër shmangje nga e duhura. Tani, monogamia nënkuptontenjë person për gjithë jetën. Sot, monogamia nënkuptonnjë person në një kohë. (Të qeshura)

(Duartrokitje) Them se, shumë prej jush mund keni thënë quot;Unë jam monogam në të gjithamarrëdhëniet e mia.quot; (Të qeshura) Dikur, në fillim martoheshim, dhe bënim seks për herë të parë. Por tani ne martohemi, dhe ndalojmë së kryeri seks me të tjerët.

Wife Caught Cheating On Husband

هذا الرجل تستعد عقليا ن�سه على ما هو عليه على وشك أن نرى quot; quot;زوجته مع رجل آخرquot; كي� الحال؟ مهلا إخوانه، كي� حالك؟ ما يحدث، صديق؟ حسنا، لذلك، إذا كنت مع زوجتي؟ هذا هو زوجتي هناك. قم بإيقا� تشغيل الكاميرا

حسنا، هذا هو زوجتي أنا لا أعر� ما �علت من قبل، ولكن هذا هو زوجتي هناك. قم بإيقا� تشغيل الكاميرا. أريد الطلاق، حسنا؟ سو� تعطيني الطلاق؟ أعطني الطلاق، من �ضلك. أعطني الطلاق. أنا لا أريد للتعامل مع هذا بعد الآن.

موا�ق؟ وأنتقل تشغيل الكاميرا. الصحيح؟ هنا هو الم�تاح. انتهيت. حسنا؟ انتهيت. أنا �علت معك. موا�ق؟

أحب ابنتي هذا هو الشيء الوحيد المهم بالنسبة لي، حسنا؟ ليس لدي أي لحوم البقر بين لي ولكم بعد الآن. أنت رجل صالح. هو كل شيء جيد، رجل. لن رأيت هذا من قبل أي شخص ولكن القاضي. لذلك لم يكن لديك ما يدعو للقلق حول أي شيء.

حسنا؟ أنا آس� للإزعاج لك. أتمنى لك نهارا سعيد. لذلك، نجاح باهر، هل حقا أن يشعر للرجل، لا لك. أشعر الرجل وأنا شهدت هذا الشيء ن�سي حسنا، إلا مسكت زوجتي �ي المقعد الأمامي للسيارة موستانج مع نادل �ي مطعم ستيك. ولكن نعم، أنا أشعر التعاط� مع الرجل.

الآن، أعجبت بالطريقة التي احت�ظ بها لن�سه معا. لم أكن أحب ذلك. أمسكت بلدي الآن زوجته السابقة ل عاشق من قبل رئيس، وأخرجوه من السيارة وركض عبر موق� للسيارات بدون ملابس. A البصر وسو� نتذكر دائما إلى الأبد. لذا نعم. أنا معجب مع هذا الرجل.

Leave a Reply