web analytics

Cheating Husband Car Tracker

Dat is mijn xbox die jij kapot hebt gemaakt! Waar heb je het vandaan? Ik bedoel, Ik heb hem vandaag gemaakt! Maar jij zou vandaag toch soliciteren of niet soms?? Ja! Ja! Kijk dan wat ik aan heb! Ik heb gesolliciteerd! En nu kan ik Gamen want ik heb een baan! Waar heb jij het geld vandaan Ik heb geld!Verjaardagen, kerstmis Dat telt niet meer mee want ik weet dat je allang blut bent. Hoe kom je aan dat geld!.

Mam! je moeder? mama geeft me geld. Je moeder gaf je geld?! JA! En hoe moet ik nu naar mijn werk?! Hoe moet ik verdomme nu naar mijn werk?! Ben jij nu. oohhh Ga verdomme weg hier! Neem je me in de zeik ofzo? oooh shit, Wat gebeurt er!.

Weet je wel hoe gevaarlijk dit is? HAAL ME HIER WEG!.

Er is overal glas! Waar zijn de sleutels weet ik ni.IK WIL DIT NIET MEER! Waar zijn de sleutels? Neem ze maar gewoon! Stop met filmen! Voor iedereen die kijk, dit is geen entertainment Dit, kost enorm veel geld.

Wat doe je!? Ik heb het nodig! ik heb het nodig! Wat doe je?.

Oh mijn god, jij bent van mij! je begint morgen met grasmaaien! Je gaat geld verdienen. Ik wil het gras niet maaien! Ik wil je slaaf niet zijn! Wat ben ik. En jij.Je geeft er helemaal niks om!.

En je lacht?! Ik haat deze zooi! Rottige clowns schoenen Ga je een bad nemen?.

Vind jij dit grappig?! je bent een eikel! Ik haat je. Het leven van een volwassene. Weet je wat? Als hij mijn auto sloopt? Dan ga ik .

Leave a Reply